El conjunt de membres que formem el Bitxac us volem donar la benvinguda en aquest espai i recomanar-vos i explicar-vos una mica els passos per apuntar-se al casal des d'aquest lloc Web i les seccions que us poden ser d’interès. 

Aquest és l'espai a la xarxa del casal d'estiu Bitxac de Santpedor, aquí podràs trobar tota la informació referent a la nostra activitat i accedir a tota aquella informació d'interès sobre el casal i les seves activitats.

Per mantenir-te informa't no t'oblidis de visitar la secció de notícies o si ens vols conèixer una mica més pots consultar la secció el Casal. No t'oblidis, també, de llegir-te la normativa abans d'inscriure't per saber tots aquells detalls que necessites saber abans de ser un membre en ple dret del casal del Bitxac. 

Recorda que per poder-te inscriure al casal has de ser un nen/a, noi/a que hagi cursa't com a mínim P3 d'educació infantil (3-4 anys) o 4t d'ESO (15-16 anys) com a màxim i haver llegit i entès la normativa del casal. 

Pots contactar amb nosaltres a la secció contactar on trobaràs un formulari per enviar-nos els teus dubtes, qüestions, suggeriments que creguis convenients.