LiveZilla Live Help
 
Hola Anònim!

Usuari

ClauNormativa

Inscripcions:

Documentació:

L'últim dia per fer la insctripció del Bitxac i dels serveis adicionals és el dimecres de la setmana anterior a la inscrita fins les 23:59h a exepció del servei d'anglès SPORT&FUN, que és el dilluns previ a les 11h del matí.

Per portar la documentació necessària per realitzar la inscripció, es pot fer de dos formes diferents:

  1. Utilitzant aquesta mateixa web o bé al correu info@bitxac.cat.

  2. Personalment al Local de la Vila (xamfrà entre Carrer Ample i Carrer St. Pere) durant el període d'inscripcions (del 4 al 6 de juny de 20.30h a 22h i els dimecres 12 i 19 de juny de 20.30h a 22h).

La documentació necessària a presentar és la següent:

  1. Butlleta d’inscripció omplerta i signada
  2. Comprovant pagament bancari. Indicant com a concepte: “CODI 2 - nom i cognoms” 2041 0114 59 0040021230 (Catalunya Caixa)
  3. Fotocòpia tarja sanitària

Si no s'ha rebut la documentació d'alguna d'aquestes o està mal complimentada, la inscripció no serà vàlida.

 

Pagament:        

Fins que no s'hagi realitzat el pagament, la incripció no serà vàlida.

Si un nen/a es desapunta abans de començar el casal, se li retornarà el 75% de l'import.

Si un nen/a es desapunta durant el casal, no es retornarà l'import de la inscripció. Exempts els casos de malaltia o accidents greus.

Els nens i nenes de família nombrosa se’ls aplicarà un 10% de descompte en el total (exempte al servei de natació on es requereix que tots els fills estiguin inscrits a aquest servei per tal d'aplicar el descompte). En cas de fer la inscripció per Internet, el descompte es retornarà posteriorment, és a dir, una vegada presentada la documentació acreditativa i després d’haver estat confirmada per l’Equip del Bitxac.

 

Serveis addicionals:

Els nens apuntats a natació no podran disposar del servei de menjador a menys que optin a realitzar l'activitat de natació de 12h a 13h només en el cas del grup de Xics (P-3, P-4 i P-5) En els altres grups, no és possible.

El Bitxac es reserva el dret d'anul·lar alguns dels serveis adicionals si aquests no compten amb un nombre suficient d'usuaris.

Inici El casal Normativa Galeria Agenda Notícies Fòrum Contactar
- bitxac.santpedor.net - Tots els drets reservats Bitxac © 2008-2018 - Disseny i programació JG - Avís Legal -